Føj min Microsoft 365-e-mail til Apple Mail på iPhone eller iPad

Trin 3 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Føj din Microsoft 365-e-mail til Apple Mail-appen på din iPhone eller iPad. Derefter kan du sende, modtage og organisere e-mails.

Denne video er en del af instruktionsserien om konfiguration af e-mail.

1. Åbn indstillinger tandhjul indstillinger menu Indstillinger.
  2. Tryk på Mail og derefter på Konti. Afhængigt af din iOS-version skal du muligvis trykke på Adgangskoder og konti.
    Tryk på Konti under Mail
  3. Tryk på Tilføj konto.
    Tryk på Konti under Mail
  4. Tryk på Microsoft Exchange.
    Tryk på Microsoft Exchange i menuen
  5. Angiv din e-mailadresse og en kort beskrivelse (f.eks. din virksomheds navn eller typen af e-mail), og tryk derefter på Næste.
    Angiv e-mail, beskrivelse, og tryk på Næste
  6. Tryk på Log på for at bekræfte ,at du vil bruge din Microsoft Exchange-konto.
    Tryk på Log på for at logge på din Exchange-konto
  7. Indtast adgangskoden til din e-mail, og tryk derefter på Log på. Du skal muligvis vælge, at din konto skal være en arbejds- eller skolekonto, ikke privat, for at fortsætte.
    Indtast e-mailadgangskode, og log på
  8. Hvis din administrator aktiverede multifaktorgodkendelse, skal du bekræfte din konto eller konfigurere Godkenderappen.
  9. (Valgfrit) Hvis Microsoft ikke kan finde din konto, kan du blive bedt om at indtaste dine oplysninger manuelt:
    • E-mail: Din Microsoft 365-e-mailadresse
    • Adgangskode: Adgangskoden til din Microsoft 365-mailadresse
    • Server: outlook.office365.com (dette skal udfyldes)
    • Domæne: Dette kan stå tomt
    • Brugernavn: Din Microsoft 365-e-mailadresse
  10. Tryk på Næste. Du bliver muligvis bedt om at vælge Giv samtykke på vegne af din organisation, hvilket muliggør samarbejde mellem Microsoft 365 og Mail-appen. Tryk på Accepter.
  11. Tryk på Gem. Du kan altid vende tilbage og opdatere indstillingerne her.
    Gennemse indstillingerne, og tryk på Gem

Det var det! Du kan nu se din Microsoft 365-konto under Konti.