Konfigurer betalingsmetoder for min Websites + Marketing-webshop

Modtag betaling for dine digitale og fysiske produkter med sikre onlinetransaktioner, som både du og dine kunder kan stole på. Du kan også modtage betaling ved at tilføje en PayPal-knap og modtage betalinger for onlineaftaler eller gennem offlinebetalingsmuligheder.

Modtag fulde eller delvise onlinebetalinger via PayPal, Square eller Stripe (herunder Apple Pay). Square er kun tilgængelig i Australien, Canada og Storbritannien.

Bemærk: Stripes Websites + Marketing-integration understøtter ikke Klarna, Afterpay eller Zip Pay.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Gå til dit dashboard, udvid Butik, og vælg Indstillinger.
  4. Vælg Betalinger .
  • Vælg Opret forbindelse ud for den betalingsmetode, du vil tilføje, og følg vejledningen på skærmen for at logge på en eksisterende konto eller oprette en ny konto. Du kan tilføje én betalingsmetode med kredit-/betalingskort sammen med PayPal samt offlinebetalinger.
    Bemærk: Hvis Apple Pay er forbundet, vises Apple Pay-knappen kun på dine produktannoncer, når du besøger din offentliggjorte butik på en Apple Pay-aktiveret enhed og får din produktside vist som forbruger. Apple Pay-knappen vises også på betalingssiden.
  • Flere oplysninger