Konfigurer betaling for onlineaftaler

Nu hvor du har tilføjet tjenester (begivenheder og aftaler) og tilføjet et afsnit om onlineaftaler til dit site, skal du bruge en måde at acceptere betalinger på.

Accepter fulde eller delvise onlinebetalinger via GoDaddy Payments (inklusive Apple Pay og Google Pay), Square eller PayPal.

Bemærk: Med Commerce Hub er opsætning af betaling for aftaler det samme som opsætning af betalinger til din webshop . Hvis du allerede har konfigureret betalinger til din webshop, er der ikke behov for yderligere handling.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. I dit Dashboard, skal du vælge Erhvervs- og under Betalinger vælge Metoder.
  4. Vælg Opret forbindelse for den ene betalingsmetode, som du vil tilføje til kredit-/betalingskort, og hvis du vil acceptere PayPal -betalinger.
  5. Bemærk: Hvis du tilmelder dig PayPal, modtager du en e -mail med instruktioner i, hvordan du konfigurerer din konto efter din første betaling.

6. Vælg Rediger hjemmeside eller Rediger hjemmeside for at åbne din hjemmesideprogram og udgive dit website .
  7. Bemærk: Dine aftaler kan ikke acceptere betaling, før du udgiver dit website med de nye ændringer.

Relaterede trin

• Offline betalingsmetoder er som standard tilgængelige for online -aftaler, og der er ikke behov for ekstra handling, hvis du vil sende nogen en faktura eller lade dem betale dig personligt. Du skal dog tilføje offline betalingsmuligheder til din webshop.
  • Du kan også få betalt ved at tilføje en PayPal -knap (op til 15 pr. Website).