Administreret WordPress Hjælp

Upload filer med SFTP på Managed WordPress-hosting

Du kan uploade filer til dit Managed WordPress-abonnement ved hjælp af SFTP (Secure File Transfer Protocol). Det er grundlæggende det samme som FTP, men med øget sikkerhed, idet både kommandoerne og dataene krypteres.

Det er praktisk at bruge en FTP-app, når du skal uploade store filer til din WordPress-hjemmeside, eller når du manuelt skal installere et brugerdefineret tema eller plugin.

Påkrævet: Du skal bruge en FTP-standardapp for at kunne oprette forbindelse til og uploade indhold på din hjemmeside. Der findes mange forskellige FTP-apps fra tredjeparter – vi anbefaler FileZilla.

Bemærk: Opdater din FTP-app, før du opretter forbindelse, for at sikre, at du benytter den nyeste version og kryptering.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. På siden Mine produkter, ved siden af Administreret WordPress, vælger du Administrer alle.
  3. Vælg den hjemmeside, du vil bruge, og vælg derefter fanen Indstillinger.
  4. Under Produktionssite skal du finde SSH/SFTP-login og vælge Vis eller rediger.
    Vælg Vis eller rediger
  5. Kopiér værtsnavnet til brug i FTP-appen, og vælg Opret nyt login.
  6. Vælg Opret nyt login igen. Hvis du har planer om at bruge SSH, skal du skifte fra Deaktiveret til Aktiveret.
    Advarsel: Med denne handling slettes dit nuværende SFTP-brugernavn og din adgangskode.
  7. Kopiér det nye brugernavn og den nye adgangskode til brug i FTP-appen, og vælg Luk.
  8. Udfyld felterne Vært, Brugernavn, Adgangskode og Port i din FTP-app. Hvis du bruger FileZilla, skal du vælge Quickconnect:

vælg Quickconnect
  9. Du vil modtage en meddelelse om Ukendt værtsnøgle. Bekræft, at Vært er dit domæne og vælg derefter OK.
    bekræft vært og vælg OK
  10. Når din FTP-app har oprettet forbindelse til din hjemmeside, kan du trække og slippe dine filer for at uploade dem.
    træk og slip filer