Konfigurer min multifaktorgodkendelsesmetode

Når du har sikret din organisation ved at aktivere sikkerhedsstandarder eller multifaktorgodkendelse (MFA), skal du konfigurere din foretrukne logonmetode til at bekræfte din identitet, hver gang du logger på din e-mail. Adgangskoder kan glemmes eller stjæles, så hvis du har en ekstra logonmetode, bliver det meget sværere for nogen at bryde ind på din konto.

Brug Microsoft Authenticator-appen som din logonmetode. Du kan enten godkende en meddelelse eller indtaste en angivet bekræftelseskode.

Bemærk: Funktionen adgangskode i Authenticator -appen er ikke tilgængelig for Microsoft 365 fra GoDaddy -konti.

Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du har både din computer og din telefon.

1. Log på din side med sikkerhedsoplysninger på din computer. Brug dit Microsoft 365 brugernavn og din adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en meddelelse om, at der er brug for flere oplysninger, eller at sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du vælge Næste .
  2. Vælg Authenticator -appen som din metode. Afhængigt af hvad du ser på din skærm, vil trinene variere:
    • Hvis du ser Beskyt din konto sikker øverst på skærmen, skal du vælge Næste .
      Siden Hold din konto sikker med knappen Næste fremhævet.
    • Hvis du ser Sikkerhedsoplysninger øverst på skærmen, skal du vælge + Tilføj logonmetode . Vælg Godkenderapp , og vælg derefter Tilføj .
      Modalet Tilføj en metode med Authenticator -appen valgt.
    Bemærk: Hvis du vil bruge en godkenderapp, der ikke er fra Microsoft, skal du i stedet følge trinnene i fanen Anden godkenderapp .
  3. Under Start med at hente appen skal du vælge Download nu for at downloade Authenticator -appen. Sørg for at tillade notifikationer fra Authenticator -appen.
    • Hvis du ikke kan downloade appen ved hjælp af Download nu , skal du søge efter "Microsoft Authenticator" i din enheds app store.
    Start med at få appen modal med instruktioner i at downloade appen.
  4. Når du har installeret appen, skal du vælge Næste .
  5. Åbn Authenticator -appen på din telefon. Tillad meddelelser, hvis du bliver bedt om det.
  6. Tryk på + Tilføj , derefter Arbejds- eller skolekonto , og tryk derefter på Scan QR -kode .
    • Hvis det er første gang, du bruger appen, kan du trykke på Tilføj konto i stedet.
  7. På din computer skal du under Konfigurer din konto vælge Næste .
    Funktionen Konfigurer din kontomodal med instruktioner i, hvordan du tilføjer en konto.
  8. Brug din telefon til at scanne den QR -kode, der vises på din computer. Sørg for, at du scanner koden i Godkendelses -appen og ikke kun i din telefons kamera -app.
  9. På din computer skal du vælge Scan under QR -koden .
    • Hvis du ikke kan scanne QR -koden, skal du vælge Kan ikke scanne billede? på din computer. I appen nederst på skærmen trykker du på Eller indtast kode manuelt . Indtast koden og URL'en, der vises på din computer, og tryk derefter på Udfør .
    • Hvis du får fejlmeddelelsen "Godkendelsesregistrering er udløbet" eller "QR -kode allerede brugt", skal du gå tilbage til trin 5, scanne QR -koden igen og derefter vælge Næste .
  10. På din telefon beder appen dig om at godkende login ved at indtaste det nummer, der vises på din computer. Indtast nummeret, og vælg derefter Ja .
  11. Vælg Næste på din computer, når meddelelsen er godkendt. Du får vist en bekræftelse på, at Authenticator -appen blev registreret.
    Modalet viser, at meddelelsen blev godkendt.

Du klarede det! Din konto er nu beskyttet med et ekstra sikkerhedslag. Når du logger på din e -mail, skal du bruge Authenticator -appen til at bekræfte din identitet.

Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en anden logonmetode, f.eks. Et opkald til dit telefonnummer eller en anden godkenderapp. Hvis du nogensinde mister adgang til Authenticator -appen, kan du bruge den anden metode til at få adgang til din konto.

Brug en godkenderapp, der ikke er fra Microsoft, som din logonmetode. Hvis du f.eks. Allerede bruger appen Google Authenticator, kan du bruge det og føje din Microsoft 365 -konto til den. Før du fortsætter, skal du sikre dig, at du har både din computer og din telefon.

1. Log på din side med sikkerhedsoplysninger på din computer. Brug dit Microsoft 365 brugernavn og din adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en meddelelse om, at der er brug for flere oplysninger, eller at sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du vælge Næste .
  2. Vælg Authenticator -app som din metode. Afhængigt af hvad du ser på din skærm, vil trinene variere:
    • Hvis du ser Hold din konto sikker øverst på skærmen, skal du vælge Jeg vil bruge en anden godkenderapp .
      Siden Hold din konto sikker med knappen Næste fremhævet.
    • Hvis du ser Sikkerhedsoplysninger øverst på skærmen, skal du vælge + Tilføj logonmetode . Vælg Godkenderapp , derefter Tilføj , og så vil jeg bruge en anden godkenderapp .
      Start med at få appen modal med instruktioner i at downloade appen.
  3. Tilføj en ny konto på den godkenderapp, du vil bruge med Microsoft 365, på din telefon. Her er instruktioner til nogle almindeligt anvendte godkenderapps:
  4. Vælg Næste på din computer.
    Modellen Authenticator app beder brugeren om at tilføje en ny konto i deres godkenderapp.
  5. På din telefon skal du i din godkenderapp scanne den QR -kode, der vises på din computer, og derefter vælge Næste . Dette synkroniserer godkenderappen med din Microsoft 365 -konto.
    Authenticator -appen modal med en QR -kode vist.
  6. På din computer skal du indtaste den sekscifrede kode, der vises i godkenderappen, og derefter vælge Næste . Du får vist en bekræftelse på, at din godkenderapp er blevet registreret.

Du klarede det! Din konto er nu beskyttet med et ekstra sikkerhedslag. Hver gang du logger på din e -mail, skal du bruge din godkenderapp til at bekræfte din identitet.

Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en anden logonmetode, f.eks. Din telefon eller en anden godkenderapp. Hvis du nogensinde mister adgang til din godkenderapp, kan du bruge den anden metode til at få adgang til din konto.

Selvom du kan bruge din telefon som din logonmetode, er den ikke så effektiv som en godkenderapp til at blokere angreb. Vi anbefaler i stedet at bruge en godkenderapp. Hvis du beslutter dig for at bruge din telefon, skal du indtaste en engangs-adgangskode, hver gang du logger på din konto, som vil blive sendt til dit telefonnummer via SMS.

Påkrævet: Hvis du er en bruger (ikke en administrator) og vil bruge dit nummer som din standard logonmetode, skal du først konfigurere Microsoft Authenticator-appen. Når du har fulgt trinnene i fanen Microsoft Authenticator -app , vender du tilbage her og fortsætter med disse trin.

Før du fortsætter, skal du sørge for at have både din computer og mobilenhed.

1. Log på din side med sikkerhedsoplysninger på din computer. Brug dit Microsoft 365 brugernavn og din adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy fungerer ikke her).
    • Hvis du ser en meddelelse om, at der er brug for flere oplysninger, eller at sikkerhedsstandarder er aktiveret, skal du vælge Næste .
  2. Afhængigt af hvad du ser på din skærm, vil trinene variere:
    • Hvis du ser Beskyt din konto sikker øverst på skærmen, skal du vælge Jeg vil konfigurere en anden metode . Under Vælg en anden metode skal du vælge Telefon .
      Siden Hold din konto sikker med Jeg vil gerne konfigurere en anden metode fremhævet.
    • Hvis du ser Sikkerhedsoplysninger øverst på skærmen, skal du vælge + Tilføj logonmetode . Vælg Telefon , og vælg derefter Tilføj .
      Modalet Tilføj en metode med Telefon valgt.
  3. Indtast dit telefonnummer, vælg Send en kode til mig , og vælg derefter Næste .
    Telefonmodal med et indtastet telefonnummer og afkrydsningsfeltet SMS til mig er markeret.
  4. Indtast den 6-cifrede kode, der blev sendt til dit telefonnummer, og vælg derefter Næste .
  5. Når du ser bekræftelse på, at din telefon blev registreret, skal du vælge Udført .
  6. (Valgfrit) Hvis du er bruger og vil bruge din telefon som din standard logonmetode:
    1. På siden Sikkerhedsoplysninger ud for Standard logonmetode skal du vælge Skift .
      Standardlogonmetoden er angivet med knappen Skift fremhævet.
    2. Under Skift standardmetode skal du vælge Telefon og derefter Bekræft . Du får vist en bekræftelse på, at din standard logonmetode blev ændret.

Dejligt, du klarede det! Din konto er nu beskyttet med et ekstra sikkerhedslag. Hver gang du logger på din e -mail, skal du oplyse den kode, der sendes til dit telefonnummer for at bekræfte din identitet.

Du bliver muligvis bedt om at konfigurere en anden logonmetode. Hvis du nogensinde mister din telefon, kan du bruge den anden metode til at få adgang til din konto.

Hvis du konfigurerer din telefon som din primære metode, bliver du muligvis bedt om at konfigurere Authenticator -appen som din backupmetode. Hvis du ikke vil bruge Authenticator -appen, kan du vælge Jeg vil konfigurere en anden metode og derefter vælge E -mail i stedet.