Konfigurer Skykick Outlook -assistent

Hvis du migrerer din e -mail til Microsoft 365 og bruger Outlook til Windows, skal du installere Skykick Outlook -assistent. Det konfigurerer automatisk Outlook, opretter en ny e -mailprofil og flytter dine lokale data. Hvis du migrerer fra en POP -e -mailtjeneste, er Skykick Outlook -assistent påkrævet.

Påkrævet: Bemærk, at Skykick Outlook -assistent ikke er tilgængelig for Linux, Outlook til Mac -brugere eller andre, der bruger Outlook 2013 eller ældre. Vi kan stadig migrere din e -mail, men vi kan ikke flytte dine lokale data (f.eks. Kontaktpersoner, kalendere, opgaver, signaturer og cache med autofuldførelse). Hvis du ikke allerede har gjort det, kan du kontakte en migrationsspecialist for at lære mere.
  1. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du starte overflytningen . Vi sender dig en e -mail med anmodning om tilladelse til at få adgang til din konto, så vi kan fuldføre overflytningen.
  2. Fra din bekræftelsesmail skal du vælge Start . Du kan også få adgang til applikationen direkte fra dette link . Skykick Outlook -assistent åbnes.
  3. Vælg Download til Windows -pc .
  4. Installer Skykick Outlook Assistant, og åbn derefter applikationen.
  5. Indtast din e -mailadresse, og vælg derefter Indsend . (Hvis du migrerer flere e -mailadresser eller domæner, skal du indtaste din primære e -mailadresse. Andre e -mailadresser kan derefter føjes til Outlook til Windows.)
  6. Følg resten af vejledningen på skærmen.
  7. Når du er færdig, kører Skykick Outlook -assistent i baggrunden, indtil din overflytning er fuldført. Du kan fortsætte med at bruge din e -mail som normalt, mens programmet kører.

Efter overflytningen modtager du en bekræftelses -e -mail med instruktioner til de næste trin.

Relaterede punkter