GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Konfigurer RSS til E-mail-tilføjelsesprogram

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

Så du har knyttet dit RSS -feed til GoDaddy Email Marketing. Og hun har lavet en fantastisk RSS -e -mail til dig ved automatisk at hente artikler fra din blog ... men vent! Billederne er der ikke!

Først og fremmest skal du ikke gå i panik. Dette er sandsynligvis meget nemt at rette.

Hvis der kun vises ét billede i din feed -e -mail, skal du tjekke de 'rene' formateringsindstillinger for din RSS -e -mail. Hvis din blog hostes af Blogger eller er et Blogspot -underdomæne, og der slet ikke er nogen billeder - læs videre!

Gå til dit feed, og find et af de luskede billeder, som nægter at blive vist i din e -mail. Hent tag billedet og tjek det ud.

Det er sandsynligt, at billedets URL -adresse er relativ i stedet for absolut . Et relativt link nævner ikke hoved-, rod -URL -adressen og henviser kun til den unikke del af billed -URL -adressen. Og på den anden side er et absolut link den fulde URL -adresse på billedet, som i sig selv kan bruges uafhængigt af hinanden.

F.eks

Billedet i din artikel kan se sådan ud:

< img src = "/wp-content/uploads/article-image.jpeg" alt = "0041_1.jpeg" title = "0041_1.jpeg" align = "center" width = "400" height = "602"/ >

Linket i det img src -tag er relativt. Dette er den URL, der henvises til i det pågældende tag:

Du kan se, at begyndelsen af dette link ikke rigtig ligner et normalt website. For at denne URL -adresse skal være absolut, skal den inkludere din sides hoved -URL. Her er et eksempel på den samme URL -adresse som et absolut link:

Når du genudgiver dit indhold med absolutte links, skal du bare genindlæse dit feed. Du skal begynde at se de billeder, der vises i dit RSS -feed. Giv bare Mimi lidt tid til at genindlæse dit indhold fra dit feed, og din RSS -e -mail skulle også hente disse billeder op!

Har du stadig problemer med din RSS -e -mail?

Hvis disse billeder stadig ikke vises, kan du ringe til vores prisvindende supportteam døgnet rundt på (480) 463-8836.