Konfigurer WordPress -omdirigeringer

Du skal muligvis konfigurere en omdirigering, hvis du for nylig har flyttet dit WordPress -website eller af en eller anden grund er nødt til at viderestille en URL til en anden. Eller hvis du for nylig har installeret en SSL og har brug for at tvinge dit site til HTTPS i stedet for HTTP. Du har to muligheder, når du tilføjer en omdirigering på dit WordPress -site:

• Ring til vores supportnummer, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.
  • Gør det selv ved at følge instruktionerne i nedenstående tabeller.

WP Premium -support

Hvis du ikke er sikker på, hvordan du konfigurerer en omdirigering, eller ikke ønsker at gøre det selv, kan du ringe til os, og en af vores eksperter kan gøre det for dig mod et gebyr.

• Konfigurer op til 5 omdirigeringer.

At gøre det selv

For at gøre det selv, se Vanskelighed
Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Linux Basic
Omdiriger HTTP til HTTPS til WordPress på Windows Medium