API-forhandler Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer din API -forhandlerkonto

Når du har tilmeldt dig en API -forhandlerkonto , skal du oprette din API -nøgle og konfigurere en Good as Gold -konto til betalingstransaktioner.

Bemærk: Du kan oprette API -nøgler i både din forhandlerkonto og din GoDaddy -konto. Nøgler, der foretages på hver konto, er separate og kan kun bruges på de konti, de blev oprettet i. Hvis du vil oprette en nøgle til din GoDaddy -konto, skal du besøge vores udviklerportal .

Trin 1: Opret din forhandler -API -nøgle

Generér en API -nøgle og hemmelig kode, så du kan ringe direkte til vores produktionsmiljø. Vi anbefaler, at du opretter en test -API -nøgle først, så du kan bruge vores testmiljø til at sikre, at alt fungerer korrekt, før du går live.

1. Log på dit forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy brugernavn og din adgangskode).
  2. Fra Forhandler -dashboardet skal du vælge Indstillinger > API -nøgler .
  3. Valgfrit : Opret en API -nøgle til testmiljøet.
    1. Vælg Opret .
    2. Indtast et navn på din API -nøgle, og vælg derefter Test . Vælg Gem .
    3. En API -nøgle og en hemmelig kode til testmiljøet vises. Kopiér den hemmelige kode, og opbevar den et sikkert sted - vi kan ikke vise den igen .
    4. Vælg OK .
    5. Brug din test -API -nøgle, når du vil bekræfte dit indhold i forhold til vores OTE/testmiljø (ved hjælp af basis -URL -adressenhttps://api.ote-godaddy.com ) før du går live med opkald til produktionsmiljøet.
    6. Bemærk: OTE/testmiljøet er kun til testformål. Det er forudfinansieret for at gøre det nemmere for dig at teste tingene, men er ikke forbundet med live-/produktionsmiljøet. Produkter eller køb i testmiljøet overføres ikke til live -miljøet eller omvendt.

4. Opret en API -nøgle til produktionsmiljøet.
    1. Vælg Opret .
    2. Indtast et navn på din API -nøgle, og vælg derefter Live . Vælg Gem .
    3. En API -nøgle og en hemmelig kode til produktionsmiljøet vises. Sørg for at kopiere din hemmelige kode og opbevare den et sikkert sted - vi kan ikke vise den igen .
    4. Vælg OK .
    5. Når du er klar til produktion, skal du bruge din live API -nøgle til at ringe til vores produktionsmiljø (ved hjælp af basis -URLhttps://api.godaddy.com ).
  5. Både din test -API -nøgle og live API -nøgle vises nu under Indstillinger > API -nøgler .
    • Gennemse API -dokumentationen for at få yderligere oplysninger om tilslutning til test- eller produktionsmiljøer.
  6. Administrer din API -nøgle ved at gå til Indstillinger > API -nøgler > Handlinger og valg afalt navn til billedet Menuen Mere på den tast, du gerne vil administrere.
    • Kopiér nøgle til udklipsholder : Kopiér den valgte nøgle til dit udklipsholder.
    • Rediger nøgle : Rediger eller rediger dit nøglenavn. Omdøbning af nøglen ændrer ikke den faktiske eller den hemmelige nøgle.
    • Genskab nøglehemmelighed : Generer en ny hemmelig nøgle, hvis din oprindelige nøgle er gået tabt eller er kompromitteret.
    • Slet nøgle : Slet nøglen, og fjern den helt fra din konto.

Trin 2: Konfigurer en Good as Gold -konto

En Good as Gold -konto er påkrævet for at købe produkter, såsom et domæne. Dette er i øjeblikket den eneste måde at finansiere din konto på. API'et trækker de faste priser på dit køb fra denne konto - så sørg for at finansiere det i overensstemmelse hermed.

Bemærk: GoDaddy API tilbyder ikke nogen betalingsprocessor eller betalingsgateway. For at indsamle penge fra dine kunder skal du konfigurere dine egne betalingsprocessorer.

1. Log på dit Forhandlerkontrolcenter (brug dit GoDaddy -brugernavn og din adgangskode).
  2. Fra Forhandler -dashboardet skal du vælge Indstillinger > Ledningsoplysninger .
  3. Følg instruktionerne på skærmen for at tilføje penge til din Good as Gold -konto . Dette afsnit indeholder de oplysninger, du skal bruge for at overføre penge til din konto, herunder dit kundenummer.
    • Hvis du vil modtage en meddelelse, når din kontosaldo når et specifikt beløb, skal du gå til Indstillinger > Indstillinger for lav balance og indstil en minimumstærskel. Du modtager en påmindelse om at genopbygge dine penge, når din saldo når det beløb.