Workspace e-mail Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurer din e -mail på Microsoft Surface

Vi ved, at du er glad for at få din e -mail konfigureret på din Microsoft Surface ™ tablet. Vi skulle have din e -mail til at fungere på din enhed om cirka 5 minutter. Disse trin fungerer for de fleste af vores kunder, men nogle gange er du måske nødt til at foretage nogle yderligere ændringer alt efter hvor du bor og hvilke internetudbydere du bruger.

FØR DU BEGYNDER: Hvis du vil konfigurere Surface -tabletten med din e -mail, skal du kende dine IMAP -mailserverindstillinger og porte. For at finde dem, gå til e-mail-opsætning Center og skrive ned de oplysninger, som vises under E-mail-indstillinger.

Bemærk: Surface -tabletten understøtter i øjeblikket ikke POP3 -e -mailkonti. Hvis du vil ændre din e -mailkonto, skal du seSkift Workspace Email -indstillinger fra POP til IMAP .

Sådan opsættes e -mail på din Surface -tablet

1. Åbn menuen.
  2. Tryk på Indstillinger .
  3. Tryk på Konti .
  4. Tryk på Tilføj en konto .
  5. Tryk på Anden konto .
  6. Tryk på IMAP , og tryk derefter på Forbind .
  7. Indtast din e -mailadresse og adgangskode , og tryk derefter på Forbind . Hvis du ser en fejlmeddelelse, skal du ikke bekymre dig. Du har alle de oplysninger, du har brug for.
  8. Indtast følgende oplysninger:
    IMAP
    E-mailadresseIndtast din fulde e -mailadresse.
    BrugernavnIndtast din fulde e -mailadresse.
    AdgangskodeIndtast adgangskoden til din e -mailkonto.
    Indgående e -mailserver (IMAP)imap.secureserver.net
    Port143
    Udgående (SMTP) e -mailserversmtpout.secureserver.net
    Port25
  9. Vælg Udgående server kræver godkendelse .
  10. Vælg Brug det samme brugernavn og samme adgangskode til at sende og modtage e -mail .
  11. Tryk på Forbind .

Det var det. Hvis alt fungerer, skal du se nogle e -mailmeddelelser. For at sikre, at du kan sende meddelelser, kan du skrive en e -mail og sende den til dig selv.

Bemærk: Som en ekstra service giver vi oplysninger om, hvordan visse tredjepartsprodukter bruges, men vi godkender eller understøtter ikke direkte tredjepartsprodukter, og vi er ikke ansvarlige for deres funktionalitet eller driftssikkerhed. Tredjeparters mærker og logoer er registrerede varemærker tilhørende deres respektive ejere. Alle rettigheder forbeholdes.