GoDaddy e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfigurering af automatisk besvarelse

Denne artikel dækker et ældre produkt, som ikke længere er tilgængeligt for nye kunder.

En automatisk besvarelse er fantastisk, når du automatisk sender en kampagne til abonnenter, der er føjet til en specifik liste. Automatiske besvarelser kan administreres når som helst.

Aktivering af automatiske besvarelser

For at aktivere afsnittet Automatiske besvarelser skal du bruge denne vejledning:

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Email Marketing, og vælg Administrer ved siden af din plan.
  3. Klik på menuen Tilføjelsesprogrammer øverst på siden, og vælg Tilføj flere .
  4. I afsnittet Automatiske besvarelser skal du klikke på knappen for at slå den til.

Bemærk: Når det er slået til, kan du få adgang til området Automatisk besvarelse ved at vælge Automatiske besvarelser i menuen Tilføjelsesprogrammer.

Oprettelse af en automatisk besvarelse

Brug følgende instruktioner for at oprette en automatisk besvarelse:

1. Ved brug af Email Marketing, klik tilføjelser og derefter Autoresponders.
  2. Klik på knappen Ny automatisk besvarelse .
    Ny knap til automatisk besvarelse
  3. I prompten Opret en ny automatisk besvarelse skal du udfylde de ønskede oplysninger.
    Opret en ny automatisk besvarelse
  4. Klik på Opret min automatisk besvarelse! knappen for at fuldføre.