Synlighed på søgemaskine Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opret min hjemmeside

Bemærk: Hvis du vil bruge Search Engine Visibility på et domæne, der hostes af en anden virksomhed, anbefaler vi, at du først udfører trinnene iKonfigurer automatisk udgivelse for domæner, der hostes et andet sted .

Search Engine Visibility stiller en række spørgsmål om din virksomhed for at finde søgeord, der forbedrer dit websites rangering i søgeresultater. Derefter bruger det disse søgeord til at hjælpe dig med at omskrive dit websites overskrifter og opsummeringer. Vi begynder med din hjemmeside.

1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Gå til Onlinemarketing, klik på Konfigurer
  3. Udfyld de nødvendige forretningsoplysninger, og klik på Næste .
    klik på Start optimering
  4. På Startpanelet for søgemaskineoptimering skal du vælge Start .
  5. Vælg Nationwide/Worldwide eller Local . Hvis du vælger Lokal , skal du føje dit bynavn til de Byer/kvarterer, som din virksomhed betjener, og klikke på Gem .
  6. Under Primær skal du indtaste det primære produkt eller den primære tjeneste, som din virksomhed tilbyder, og under Sekundær skal du tilføje dit næstmest vigtige produkt eller din næstmest vigtige tjeneste. Beskriv dit produkt eller din tjeneste med kun ét eller to ord, hvis du kan. På den måde kan vi foreslå flere søgeudtryk. Klik på Næste, når du er færdig.
    indtast dit primære produkt eller din primære tjeneste
  7. Baseret på dine indtastninger viser vi dig nogle søgeudtryk, der mest sandsynligt vil forbedre dit websites rangering i søgeresultater. Vælg op til tre sætninger, der bedst beskriver dit website, og klik på Næste . Du kan også klikke på Flere sætninger for at få flere forslag.
  8. Vælg den sætning, der bedst beskriver dit hjemmesides hjemmeside, og klik på Næste .
  9. Vælg den bedste titel til din hjemmeside. Når du har truffet dit valg, skal du klikke på Næste .
    vælg startsidens titel
  10. Skriv en beskrivelse af din virksomhed i feltet til højre. Sørg for at medtage dit nøgleudtryk og din placering. Du skal bruge 160 tegn eller mindre. Når du er færdig, skal du klikke på Næste .
  11. Omskriv siden Overskrift for at inkludere din primære søgeudtryk, og klik derefter på Næste .
  12. Tilføj søgeudtryk til de forskellige afsnit på dit website. Dette kan gøres ved at vælge det afsnit, du vil redigere, i panelet til højre.
  13. Du er næsten færdig! Vi viser dig en liste over de ændringer, du har foretaget, og som kan hjælpe med søgninger. Klik på Rediger ved siden af elementet for at ændre et element på listen. Du kommer tilbage til dette trin i processen. Klik på Færdig for at fortsætte.
  14. Klik på Færdig. Vi anvender alle ændringer på dit website.

Du kan gemme en kopi af alle disse ændringer ved at klikke på Download ændringer og følge anmodningerne for at gemme filen page_changes.html på din computer.

15. Kontrollisten for SEO er Optimer hjemmeside markeret som fuldført med en grøn pil.
    optimering af hjemmesiden er fuldført
  16. Klik på Optimer en ny side for at optimere en anden side. Vælg en anden side fra dit website, og gentag disse trin.

Bemærk: Husk, at jo flere sider du optimerer, jo mere bliver dit website vist i søgninger. Du kan optimere op til 100 sider.