Opsætning af betalingsmodtagers skatteoplysninger i CashParking

For at modtage indtægter fra dine CashParking® -domæner skal du oprette mindst en betalingsmodtagerkonto, der skal knyttes til din CashParking -konto. Din betalingsmodtagerkonto indeholder alle nødvendige skatteoplysninger til din genererede indtægt. Du kan få flere oplysninger om at oprette betalingsmodtagerkonti i Linkning af betalingsmodtagere til din CashParking -konto .

Den nøjagtige procedure for konfiguration af din betalingsmodtagerkonto afhænger af din nuværende bopæl og skattestatus. Amerikanske statsborgere eller permanent bosiddende kan indsende skatteoplysninger ved hjælp af vores onlineformular. Udenlandske betalingsmodtagere kan ikke indsende skatteoplysninger online.

Du kan konfigurere skatteoplysninger for enkeltpersoner, enkeltmænd, partnerskaber, selskaber og andre (enheder).

Sådan opsættes skatteoplysninger for enkeltpersoner

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Klik på linket Tilføj betalingsmodtager.
  6. I afsnittet Skatteoplysninger skal du klikke på Opsætning .
    Name
    Indtast dit fornavn, mellemste initial og efternavn.
    CPR -nummer
    Indtast dit CPR -nummer.
    Adresse 1, 2
    Indtast din boligadresse.
    By, postnummer, stat, land
    Angiv din bopæl, postnummer, stat og land.
    Undtaget fra 1099 -rapportering
    Hvis du er undtaget fra 1099 -rapportering, skal du vælge en indstilling, der afspejler din undtagede status. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet Skatteoplysninger nederst på formularen.
  7. Klik på OK.
  8. Klik på Indsend .

Sådan opsættes skatteoplysninger for en enkeltmand

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Klik på linket Tilføj betalingsmodtager.
  6. I afsnittet Skatteoplysninger skal du klikke på Opsætning .
  7. Fra Vælg skattemæssig status listen vælges Sole Indehaver.
  8. Udfyld følgende:
    Virksomhedsejer
    Indtast virksomhedsejers fornavn, mellemste initial og efternavn.
    Socialforsikringsnummer eller arbejdsgiver -id
    Indtast det personnummer eller arbejdsgiver -id, der er knyttet til virksomheden.
    Adresse 1, 2
    Indtast virksomhedsadressen.
    By, postnummer, stat, land
    Angiv den by, postnummer, stat og landekode, hvor virksomheden er beliggende.
    Undtaget fra 1099 -rapportering
    Hvis virksomheden er undtaget fra 1099 -rapportering, skal du vælge en indstilling, der afspejler den undtagne status. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet Skatteoplysninger nederst på formularen.
  9. Klik på OK.
  10. Klik på Indsend .

Sådan opsættes skatteoplysninger for et partnerskab

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Klik på linket Tilføj betalingsmodtager.
  6. I afsnittet Skatteoplysninger skal du klikke på Opsætning .
  7. Fra listen Vælg momsstatus skal du vælge Partnerskab .
  8. Udfyld følgende:
    Partnerskabsnavn
    Indtast navnet på partnerskabet.
    Arbejdsgiver -id -nummer
    Indtast det arbejdsgiver -id -nummer, der er knyttet til partnerskabet.
    Adresse 1, 2
    Indtast adressen eller partnerskabet.
    By, postnummer, stat, land
    Angiv den by, postnummer, stat og landekode, hvor partnerskabet er beliggende.
    Undtaget fra 1099 -rapportering
    Hvis partnerskabet er undtaget fra 1099 -rapportering, skal du vælge en indstilling, der afspejler den undtagne status. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet Skatteoplysninger nederst på formularen.
  9. Klik på OK.
  10. Klik på Indsend .

Sådan opsættes skatteoplysninger for et selskab

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Klik på linket Tilføj betalingsmodtager.
  6. I afsnittet Skatteoplysninger skal du klikke på Opsætning .
  7. Fra listen Vælg momsstatus skal du vælge Firma .
  8. Udfyld følgende:
    Juridisk navn for selskab/enhed
    Indtast det juridiske navn for selskabet eller virksomheden.
    Arbejdsgiver -id -nummer
    Indtast det arbejdsgiver -id -nummer, der er knyttet til virksomheden eller virksomheden.
    Adresse 1, 2
    Indtast adressen på selskabet eller virksomheden.
    By, postnummer, stat, land
    Angiv den by, postnummer, stat og landekode, hvor virksomheden eller virksomheden er beliggende.
    Undtaget fra 1099 -rapportering
    Hvis selskabet eller virksomheden er undtaget fra 1099 -rapportering, skal du vælge en indstilling, der afspejler den undtagne status. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet Skatteoplysninger nederst på formularen.
  9. Klik på OK.
  10. Klik på Indsend .

Sådan opsættes skatteoplysninger for en enhed

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på CashParking .
  3. Klik på Manage (Administrer) ved siden af den konto, du vil bruge.
  4. Fra menuen Indstillinger skal du klikke på Betalingsmodtagerindstillinger .
  5. Klik på linket Tilføj betalingsmodtager.
  6. I afsnittet Skatteoplysninger skal du klikke på Opsætning .
  7. Fra listen Vælg momsstatus skal du vælge Andet og derefter angive momsstatus.
  8. Udfyld følgende:
    Enhedsnavn
    Indtast enhedsnavnet.
    Arbejdsgiver -id
    Indtast det arbejdsgiver -id, der er knyttet til virksomheden.
    Adresse 1, 2
    Indtast enhedsadressen.
    By, postnummer, stat, land
    Angiv den by, postnummer, stat og landekode, hvor virksomheden er beliggende.
    Undtaget fra 1099 -rapportering
    Hvis virksomheden er undtaget fra 1099 -rapportering, skal du vælge en indstilling, der afspejler den undtagne status. For yderligere oplysninger henvises til afsnittet Skatteoplysninger nederst på formularen.
  9. Klik på OK.
  10. Klik på Indsend .

Bemærk: Rådfør dig med en advokat eller skatteekspert for at finde ud af, hvilken rapporteringsmetode der er passende.