Konfiguration af din Discount Domain Club -konto

Der er ingen konfigurationskrav for at begynde at bruge din Discount Domain Club -konto. Når du har købt et Discount Domain Club -medlemskab, skal du blot logge ind på din konto. Alle berettigede domænenavne, som du registrerer, modtager automatisk rabatpriser i henhold til vilkårene for dit klubmedlemskab.

Du kan finde yderligere oplysninger i Hvad er Discount Domain Club?