Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Opsætning af sikkerhedskopier af servere

Hvis din server af en eller anden grund går i stykker, kan det være katastrofalt, ikke kun med potentielle tabte indtægter, men med den tid, det tager at få den online igen. Automatiske serversikkerhedskopier kan beskytte din investering ved at reducere nedetid, hvis der går noget galt med din server. Lad vores GoDaddy -eksperter konfigurere automatiske serversikkerhedskopier for dig, så du kan få ro i sindet.

Bemærk: Hvis du vil vide mere om denne tjeneste, skal du vores GoDaddy -guider kan hjælpe dig.

GoDaddy -eksperttjenester

Hvis du vil vide mere om de tjenester, som GoDaddy tilbyder, kan du seMenu med eksperttjenester .