Del en Google-kalender på min hjemmeside

Hvis du har en offentlig Google-kalender, kan du dele den med gæster på din hjemmeside. Opdateringer af din Google-kalender sendes automatisk til hjemmesiden. (Du kan ikke ændre kalenderen fra din hjemmeside. Du skal gøre det fra din Google-konto).

Der er to dele i at forbinde kalenderen med dit website. Denne artikel forklarer den første del, som er, hvordan du kopierer iCal -URL'en fra din Google -konto. Artiklen i anden del forklarer, hvordan en kalender vises på min hjemmeside .

Denne video er en del af introduktionsserien til Tilføjelse af avanceret funktionalitet i Hjemmesideprogram .

1. Log på din Google -konto.
  2. Klik på gitterknappen øverst til højre, og klik på Kalender .
    Klik på tandhjul, og vælg Indstillinger
  3. Når kalendersektionen åbnes, skal du klikke på tandhjulsknappen og vælge Indstillinger .
    Klik på tandhjul, og vælg Indstillinger
  4. I sidens venstre kolonne skal du vælge den kalender, du vil dele, klikke på Kalenderindstillinger og sørge for, at Gør tilgængelig for offentlige er markeret i afsnittet Adgangstilladelser .
    afkrydsningsfeltet gøre tilgængelig for offentligheden
  5. Bemærk: Sørg for, at den kalender, du vælger, indeholder fremtidige begivenheder, ellers vil Websites + Marketing fortælle dig, at den ikke kunne finde nogen begivenheder i kalenderen.

6. Klik på afsnittet Integrer kalender i din valgte kalender, og klik derefter i feltet Offentlig adresse i iCal -format for automatisk at kopiere hele adressen. Indsæt adressen i et separat tekstdokument, og gem den. Du bruger det i næste trin efter trin 6.
    kopiere den offentlige adresse i iCal -format
  7. Bemærk: Sørg for at kopiere iCal -linket. Websites + Marketing genkender kun iCal som en gyldig Google -kalender, der kan importeres.

8. Klik på Indstillinger øverst til venstre for at lukke Googles kalenderindstillinger, og fortsæt derefter med linket Næste trin nedenfor.