Forkort webadresser

Hvis du har en lang, besværlig webadresse, kan du "forkorte" den. Dette giver dig en kort URL, der videresender til den oprindelige, lange URL.

Påkrævet: Før du kan bruge forkortelsen med dit brugerdefinerede domæne, skal du konfigurere videresendelse til det brugerdefinerede domæne. Derefter kan du vælge dit brugerdefinerede domæne i forkortelsen.
  1. Log ind på https://shortener.godaddy.com ved hjælp af dine GoDaddy -loginoplysninger.
  2. Indtast den lange URL.
  3. Fra menuen Vælg domæne skal du vælge det domænenavn, som du vil bruge til den korte URL.
  4. Klik på Afkort .