Log på Betalingscenter fra Website Builder

Payments Hub for GoDaddy Payments er det sted, hvor du forbinder din butik med din bankkonto, og gennemgår og administrerer alle dine transaktioner.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af dit site.
  3. I Dashboard skal du vælge Indstillinger > Betalinger .
  4. Ved siden af BETALINGER skal du vælge Opret forbindelse, hvis det er første gang, eller Administrer, hvis du allerede har oprettet forbindelse.