Log på mit E-mail og Office-dashboard

Log på dit E-mail og Office-dashboard og gå direkte til kontoindstillinger på din e-mailkonto. Din E-mail og Office-dashboard er dér, du skifter adgangskoder, opretter aliasser, konfigurerer e-mail på enheder og mere.

Kontoejer

Dette er gældende for dig, hvis du har en GoDaddy-konto eller har adgang til en som delegeret.

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast dit brugernavn (eller kundenummer) og din adgangskode til GoDaddy.
  3. Vælg Log på.

Som kontoejer hos GoDaddy kan du også få adgang til dit E-mail og Office-dashboard fra siden Mine produkter , når du er logget på.

Bruger

Dette er gældende for dig, hvis du har en e-mailkonto, men ikke har adgang til GoDaddy-kontoen.

1. Gå til dit E-mail og Office-dashboard.
  2. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode.
  3. Vælg Log på.

Hvis du allerede er godkendt til din e-mail, har du samme visning som en bruger. Hvis du vil skifte fra brugervisning til kontoejers visning, skal du bruge linket forneden på dashboard.