Log på mine marketingtjenester

Marketingtjenester gør det muligt for GoDaddy at hjælpe med at administrere og køre din digitale marketing, hvilket sparer tid for virksomhedsejere som dig. Marketingtjenester fungerer for alle, uanset om du har:

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. På dit Dashboard skal du vælge Social for posts.
  4. For annoncer skal du udvide Marketing og derefter vælge Digitale annoncer .
  1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul til Onlinemarketing , og vælg Administrer ved siden af dit site.
  3. På dit Dashboard skal du vælge Social for posts.
  4. For annoncer skal du udvide Marketing og derefter vælge Digitale annoncer .
  1. Åbn din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned til Digital Marketing Services, og vælg Administrer eller Konfigurer ved siden af din Standard konto for Marketing Services.
  3. Vælg Social for indlæg eller Digitale annoncer for annoncer.