Log på mine marketingtjenester

Marketingtjenester gør det muligt for GoDaddy at hjælpe med at administrere og køre din digitale marketing, hvilket sparer tid for virksomhedsejere som dig. Marketingtjenester fungerer for alle, uanset om du har et Website Builder -site , et Administreret WordPress -site, en Digital Marketing Suite -konto eller endda har et website, der ikke hostes af GoDaddy.

Marketingtjenester i Website Builder

1. Åbn din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ud for din hjemmeside.
  3. Gå til Marketing på dit dashboard, og vælg Social for indlæg eller Digitale annoncer for annoncer.

Marketingtjenester i Digital Marketing Suite

1. Åbn din GoDaddy produktside .
  2. Rul til Onlinemarketing, og vælg Administrer ved siden af din konto.
  3. I dit Dashboard skal du vælge Social til indlæg eller Digitale annoncer til annoncer.

Marketingtjenester i Administreret WordPress og andre sites, som ikke hostes af GoDaddy

1. Åbn din GoDaddy produktside .
  2. Rul ned til Onlinemarketing, og vælg Administrer eller Konfigurer ved siden af din Marketing Services Standard -konto.
  3. Vælg Social for indlæg eller Digitale annoncer for annoncer.