Log på min Microsoft 365-konto

Trin 2 i serien Konfigurer min Microsoft 365-konto.

Log på for at få adgang til din Microsoft 365-konto. Angiv et bogmærke for logonsiden, så du har nem adgang fra din webbrowser.

Bemærk: Hvis du prøver at logge på din konto direkte gennem Microsoft (for eksempel via Outlook på internettet), bliver du bedt om at angive din e-mailadresse, inden du dirigeres videre til nedenstående trin.
  1. Gå til logonsiden for Microsoft 365.
    Logonsiden for Microsoft 365 med et eksempel på en e-mailadresse.
  2. Indtast din Microsoft 365-e-mailadresse og din adgangskode (dit brugernavn og din adgangskode til GoDaddy kan ikke bruges her).
    • Hvis din webbrowser automatisk udfylder brugernavn og adgangskode, skal du kontrollere, at den anvender din Microsoft 365-e-mailadresse og -adgangskode, og ikke legitimationsoplysningerne til din GoDaddy-konto.
  3. Vælg Log på.

Office-startsiden bliver vist. I venstre side vælger du en Microsoft-app for at åbne den (vælg for eksempel Outlook for at få adgang til din indbakke).

Listen med Office-apps, hvor Outlook er fremhævet.