Log på webmail

Mød din nye webmail, Outlook på internettet! Her er, hvad du kan forvente, første gang du logger på.

1. Log på webmail på email.godaddy.com . Brug din Microsoft 365 -e -mailadresse og adgangskode (den samme godkendelse som Workspace Email). Tilføj denne side som bogmærke for nem adgang.
    Indtast adgangskode til e -mail, og log på
  2. Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du indtaste en e -mail til genoprettelse og derefter vælge Gem & Fortsæt . Du kan ændre din e -mail til gendannelse, når som helst du vil.
    Indtast e -mailadresse til genoprettelse
  3. Følg prompterne for at undersøge, hvad du kan gøre med Microsoft 365 og Outlook.
    Få dit arbejde gjort med Office 365
  4. Når du ser dine apps, skal du åbne Outlook . Du går til din nye indbakke.
    Log ind-side
  5. Vælg Ny meddelelse for at sende din første e -mail med Outlook på internettet!
    E -mailudkast i Outlook