SignTool: Signer Windows -kode med et code signing -certifikat

Bemærk: Fra den 1. juni 2021 udsteder eller fornyer GoDaddy ikke længere certifikater for kodesignering eller driversignering. Hvis du allerede ejer et Code Signing eller Driver Signing Certificate, vil du ikke kunne genindlæse det efter den 1. juni 2021. Alle certifikater udstedt før den 1. juni 2021 forbliver gyldige, indtil de udløber.

Når du har oprettet din PFX -fil , kan du signere din kode med Microsoft SignTool.

Vores kodesigneringscertifikater fungerer med følgende typer Windows-baserede filer:

• EXE
  • DLL
  • OCX
  • CAB

Bemærk: For CAB -filer skal der tildeles plads til den digitale signatur ved at tilføje følgende post til din DDF -fil, før du opretter en cab -fil: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Brug SignTool til at signere din kode

1. Installer SignTool ved hjælp af Microsofts oplysninger . Dette indebærer download og installation af Microsoft Windows Softwareudviklingssæt (SDK).
  2. Start cmd .
  3. Signer din fil:
    SignTool sign /f sti til din PFX -fil /p din PFX -filadgangskode /trhttp://tsa.starfieldtech.com /td SHA256 sti til den kode, du vil signere

Bemærk: Du skal bruge http://tsa.starfieldtech.com tidsstempel -autoriteten.

Næste trin

• Begynd at distribuere din nyligt signerede fil til dine brugere