Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

SignTool: Signer Windows -kode med et code signing -certifikat

Når du har oprettet din PFX -fil , kan du signere din kode med Microsoft SignTool.

Vores kodesigneringscertifikater fungerer med følgende typer Windows-baserede filer:

• EXE
  • DLL
  • OCX
  • CAB

Bemærk: For CAB -filer skal der tildeles plads til den digitale signatur ved at tilføje følgende post til din DDF -fil, før du opretter en cab -fil: Set ReservePerCabinetSize = 6144.

Brug SignTool til at signere din kode

1. Installer SignTool ved hjælp af Microsofts oplysninger . Dette indebærer download og installation af Microsoft Windows Softwareudviklingssæt (SDK).
  2. Start cmd .
  3. Signer din fil:
    SignTool sign /f sti til din PFX -fil /p din PFX http://tsa.starfieldtech.com /tr _XXXYYY_ /td SHA256 sti til den kode, du vil signere

Næste trin

• Begynd at distribuere din nyligt signerede fil til dine brugere