e-mailmarkedsføring Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Tilmeldingsformularer

Tilmeldingsformularer er GoDaddy Email Marketings e -mailindsamlingsformularer. Brug disse formularer til at oprette et tilmeldingsfelt eller et link på din hjemmeside, blog eller sociale side. Alle kontaktpersoner, der tilmelder sig via dine formularer, føjes automatisk til dine abonnentlister i din konto.

1. For at oprette en ny tilmeldingsformular skal du klikke på Tilmeldingsformularer øverst på din GoDaddy Email Marketing -side.
  2. Klik på Tilføj en tilmeldingsformular til højre.
  3. Klik på Gem ændringer nederst på højre sidepanel.

Voilà! Du har oprettet en ny tilmeldingsformular! Der er meget mere, du kan tilpasse, men det dækker det grundlæggende.