VPS og dedikerede servere (Mine servere) Hjælp

Sikkerhedskopiér din server

Du kan oprette én sikkerhedskopi når du ønsker det af din administrerede eller fuldt administrerede server.

Når du indsender din anmodning om sikkerhedskopiering, fjernes din eksisterede sikkerhedskopi som erstattes af en afbildning af din server i dens nuværende tilstand.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Servere.
  3. Ved siden af den server, som du gerne vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. Klik på Sikkerhedskopier.
  5. Klik på Opret sikkerhedskopi.
  6. Klik på Indsend.