Sikkerhedskopier dit website med cPanel

Denne video og oplysningerne herunder forklarer hvordan du opretter en sikkerhedskopi af dit website med hostingplatformen cPanel.

Du bør altid sikkerhedskopiere dit website for der er ingen anden måde at forebygge det uventede. GoDaddy giver dig to valg ved sikkerhedskopiering:

Metode Ekstra gebyr Instruktioner
Automatisk Ja Tilgængelig via Sikkerhedskopiering af website
Manual Nej Benyt denne artikel

Manuel sikkerhedskopiering med cPanel

1. På startsiden i cPanel, i området Filer, skal du klikke på Sikkerhedskopier.
  2. I området Overfør en sikkerhedskopi af hjemmemappen skal du klikke på Hjemmemappe.

Hvis du har databaser bør du hente en sikkerhedskopi af dem ved at klikke på databasens navn i området Hent en sikkerhedskopi af MySQL-database.