Download en cPanel -konto ved hjælp af daglige sikkerhedskopier

Download en tar.gz -sikkerhedskopi af hele din cPanel -konto med Daily Backups.

1. Log på din GoDaddy produktside .
  2. Vælg Webhosting . Derefter skal du ud for den Linux -hostingkonto, du vil gendanne, vælge Administrer .
    klik på Administrer
  3. Vælg Sikkerhedskopier øverst på skærmen.
  4. Vælg Vis sikkerhedskopier .
  5. Vælg den ønskede dato for sikkerhedskopiering. Det kan tage et par minutter, før den tilsvarende sikkerhedskopi er installeret på cPanel -serveren.
  6. Vælg Eksportér kontoen .
  7. (Valgfrit) Markér afkrydsningsfelterne for at springe eksporten af databasen eller hjemmemappen over.
  8. Vælg Start eksport .
  9. Når bekræftelsen Udført vises øverst, skal du vælge Download .

Vælg fanebladet Recovery Operations log for at få vist og downloade din sikkerhedskopi på et senere tidspunkt.