Sikkerhedskopiér min 4. generations server

Vi opretter automatisk en sikkerhedskopi til dig. Du kan altid oprette en sikkerhedskopi, hvis du har lyst. Når du opretter en fil med en sikkerhedskopi manuelt, overskrives den tidligere manuelle sikkerhedskopifil.

Bemærk! Hvis du vil have den mest pålidelige sikkerhedskopi, anbefaler vi, at du deaktiverer serveren først.

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. På siden Mine produkter skal du klikke på Servere.
  3. Klik på Administrer ud for den server, som du vil sikkerhedskopiere.
  4. Klik på ikonet med de tre prikker (ud for Start WHM), og vælg Stop server.
    klik på ikonet med tre prikker
  5. Under Sikkerhedskopier ud for Server-sikkerhedskopier skal du klikke på Administrer.
    Klik på Administrer for at se mine sikkerhedskopierede filer
  6. Klik på Efter behov, og klik på Opret.
  7. Indtast et navn til sikkerhedskopien for filen. Filnavnet skal være på mellem 5 og 16 tegn og må kun bestå af bogstaver, tal, bindestreger og understregningstegn.
  8. Klik på Sikkerhedskopiér nu. Vi opretter en sikkerhedskopifil, og når vi er færdige, vises navnet på den nye sikkerhedskopifil i afsnittet Efter behov.