Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Sikkerhedskopiér min database i Plesk -hosting

Du bør altid have sikkerhedskopier af dine databaser - der er ingen anden måde at forberede dig på det uventede på. Sådan opretter du en sikkerhedskopi af din Plesk -database manuelt.

1. Gå til din GoDaddy- produktside.
  2. Vælg Webhosting, og vælg Administrer ved siden af den Plesk -konto, som du vil sikkerhedskopiere.
  3. Vælg Plesk -administrator .
  4. På sidepanelet til venstre skal du vælge Databaser .
  5. Vælg Eksportér dump for den database, som du ønsker at sikkerhedskopiere.
  6. Vælg Download automatisk dump efter oprettelse, og vælg derefter OK .

Når du er færdig, skal du klikke på downloadlinket i nederste højre hjørne af siden for at gemme filen på din lokale computer. Selvom der ikke er knyttet nogen filendelse til denne komprimerede fil, er formatet .bak.