Sikkerhedskopiér min hjemmeside

I denne video og i instruktionerne under den beskrives det, hvordan du opretter en manuel sikkerhedskopi af din hjemmeside i Hjemmesideprogram 7.

Bemærk: Der oprettes automatisk en sikkerhedskopi af din hjemmeside, hver gang du udgiver den, vælger et nyt tema eller gendanner den.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger website, og derefter på det trelinjede ikon i det øverste højre hjørne af din skærm og vælg Indstillinger for website.
  3. Klik på fanen Sikkerhedskopiér/Genopret, og derefter på Opret sikkerhedskopi.
  4. Når først den nye sikkerhedskopi er oprettet, klikker du på OK for at lukke vinduet.

Bemærk: Hjemmesideprogram gemmer op til fem manuelle sikkerhedskopier, idet den ældste erstattes hver gang. Automatiske sikkerhedskopier tæller ikke med som en del af dine fem manuelle sikkerhedskopier. Der er ingen tidsgrænse på brugen af sikkerhedskopierne. Hvis du vil bruge en sikkerhedskopi til at genoprette dit website, bedes du se