Sikkerhedskopiér mit website

Dit website gemmes automatisk undervejs og laver en sikkerhedskopi efter større ændringer, f.eks. hvis du ændrer dit tema, sletter et afsnit eller nulstiller dit website. Men måske vil du også gerne oprette en manuel sikkerhedskopi.

1. Gå til GoDaddy-produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ud for dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Site-historik.
  6. Vælg Opret sikkerhedskopi.

Flere oplysninger

• Når du har lavet en sikkerhedskopi, kan du altid omdøbe, slette eller gendanne den.