Hjemmesideprogram Hjælp

Sikkerhedskopiér mit website

Din hjemmeside opretter automatisk en sikkerhedskopi, hvis et tema ændres, et afsnit slettes, eller hjemmesiden udgives. Men måske vil du også gerne oprette en manuel sikkerhedskopi.

1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Website Builder, og vælg Administrer ved siden af det website, som du vil ændre.
  3. Vælg Hjemmeside på dit dashboard, og vælg Rediger hjemmeside.
    Website Builder-dashboard
  4. Vælg Indstillinger.
    Panelet Indstillinger
  5. Vælg Site-historik.
    Knappen Site-historik
  6. Vælg Opret sikkerhedskopi. Når du har oprettet en sikkerhedskopi, kan du gendanne den når som helst.
    knappen Opret sikkerhedskopi