Sikkerhedskopiering og gendannelse af MySQL- eller MSSQL-databaser

Du kan sikkerhedskopiere og gendanne databaser, når du vil, men du kan kun påbegynde en gendannelse, når en tidligere sikkerhedskopiering eller anmodning om gendannelse er fuldført.

Hvis du vil importere tredjeparts-MySQL-filer, kan du få flere oplysninger i Gendan en MySQL-database fra en anden vært.

Sikkerhedskopiering af en MySQL- eller MSSQL-database

Du kan sikkerhedskopiere MySQL- og MSSQL-databaser i afsnittet Database i Hosting Control Panel.

Dette opretter og gemmer dine sikkerhedskopier i en mappe på din værtskonto, _db_backups.

Bemærk: Hvis der opstår en fejl, første gang du forsøger at oprette en sikkerhedskopi, skal du kontrollere, at mappen _db_backups er oprettet. Denne mappe kan ikke ses ved hjælp af Filstyring, da filer med understregningstegn er skjult. Hvis du bruger en FTP-klient, kan du imidlertid godt vælge at vise skjulte filer og mapper.

Sådan sikkerhedskopierer du en MySQL- eller MSSQL-database

1. Log ind på Kontoadministration.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Databaser i Hosting Control Panel skal du klikke på det ikon, der svarer til den database, som du vil sikkerhedskopiere.
  5. Klik på Handlinger ud for den database, som du vil sikkerhedskopiere, for at åbne dens redigeringsfunktioner.
  6. Klik på Sikkerhedskopiér.
  7. Klik på OK for at sikkerhedskopiere din database.

Bemærk: Når du opretter en sikkerhedskopi ved hjælp af Hosting Control Panel, giver vores system filen det samme navn som den nuværende database. Selvom du ikke kan definere et filnavn under sikkerhedskopieringen, kan du omdøbe en fil, når processen er gennemført.

Du kan se statussen for din sikkerhedskopiering på skærmbilledet med oplysninger om databasen.

Bemærk: Hvis sikkerhedskopieringen af en database mislykkes, kan du forsøge at gentage sikkerhedskopieringen.

Gendannelse af en MySQL- eller MSSQL-database

Du kan gendanne MySQL- og MSSQL-databaser i afsnittet Database i Hosting Control Panel.

Bemærk: Hvis der opstår fejl under gendannelsen af en MySQL-database, skal du kontrollere, at linjen Opret database er fjernet eller kommenteret ud fra database-dumpfilen (sikkerhedskopien). Denne kode er normalt 10-15 linjer længere nede efter begyndelsen. Den kan fjernes eller kommenteres ud ved hjælp af en teksteditor efter eget valg (for eksempel Notepad++).

Sådan gendanner du en MySQL- eller MSSQL-database

1. Log ind på din GoDaddy-konto.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I afsnittet Databaser i Hosting Control Panel skal du klikke på det ikon, der svarer til den database, som du vil gendanne.
  5. Klik på Handlinger ud for den database, som du vil gendanne, for at åbne dens redigeringsfunktioner.
  6. Klik på Genopret.
  7. Vælg den sikkerhedskopi, som du vil gendanne, ved at klikke på radioknappen ud for sikkerhedskopiens filnavn.
  8. Klik på Genopret.

Du kan se statussen for din gendannelse på skærmbilledet med oplysninger om databasen.

Bemærk: Hvis sikkerhedskopieringen af en database mislykkes, kan du forsøge at gentage sikkerhedskopieringen.

Sådan bruger du disse funktioner med to separate konti

Når du vil sikkerhedskopiere en database, oprettes en sikkerhedskopi i mappen _db_backups, som er placeret i værtskontoens rod.

Når du gendanner en database, kan du kun vælge sikkerhedskopier i mappen _db_backups.

Det betyder, at hvis du vil flytte sikkerhedskopien af databasen fra en værtskontos database til en anden, skal du hente den sikkerhedskopi, som du har oprettet i den gamle konto (fra mappen _db_backups), og uploade den pågældende fil til den nye konto (til mappen _db_backups).

Bemærk: Disse trin skal kun benyttes, hvis en database flyttes mellem to værtskonti i vores system. De fungerer muligvis ikke med sikkerhedskopier, som er oprettet uden for vores system.

Få flere oplysninger om, hvordan du uploader og downloader filer, i: