Gen 3 VPS og dedikerede servere Hjælp

Vi gjorde vores bedste med oversættelsen af denne side til dig. Siden findes også på engelsk.

Konfiguration af sikkerhedskopiering af Site Backup

Du skal konfigurere din server manuelt, så Site Backup kan oprette forbindelse til din databaseserver. Hvis du ikke konfigurerer dette, kan Site Backup ikke oprette forbindelse eller sikkerhedskopiere databaser på din server.

Rediger my.cnf

1. Opret forbindelse til min server med SSH (Secure Shell)
  2. Åbn /etc/my.cnf -filen
  3. Find den linje, der begynder:
    bind-address =
  4. Kommenter denne linje ved at placere en hash (#) foran den.
  5. Genstart MySQL ved at køre følgende kommando, afhængigt af dit operativsystem:

Operativsystem Kommando til at genstarte MySQL
    Ubuntu/Debian
    sudo genstart mysql
    CentOS/Fedora
    service mysqld genstart
    Arch
    /etc/rc.d/mysqld genstart

Konfigurer dit kontrolpanel

Hvis du har en administreret eller fuldt administreret server med cPanel eller Plesk, skal du lade følgende IP -adresser få adgang til dine servers databaser:

• 52.8.12.161
  • 52.8.234.204
  • 52.8.41.70
  • 52.8.48.18
  • 52.17.127.239
  • 52.17.39.62
  • 54.169.144.94
  • 52.74.54.75

cPanel/WHM

1. Log ind på WHM.
  2. Til venstre i afsnittet SQL -tjenester skal du klikke på Yderligere MySQL -adgangsværter .
  3. Indtast de IP -adresser, der er angivet ovenfor, og klik derefter på Gem .

Bemærk: Hvis du vil bruge Site Backup med flere cPanel -sites, kan du i stedet foretage denne ændring i WHM.

Plesk

Bemærk: Disse trin forudsætter, at du har oprettet en databasebruger, som accepterer fjernforbindelser fra en hvilken som helst vært eller fra de IP -adresser, der er angivet ovenfor.

1. Log ind på Plesk.
  2. Klik på fanen Server.
  3. I afsnittet Sikkerhed skal du klikke på Firewall .
  4. Klik på fanen Firewallregler.
  5. Klik på Client MySQL -server .
  6. Vælg Tænd for reglen .
  7. I afsnittet Fjernadresser skal du bruge feltet Tilføj en IP -adresse eller et netværk til at Tilføj de IP -adresser, der er angivet ovenfor.
  8. Klik på OK.
  9. Klik på MS SQL over TCP -protokol, og gentag trinnene ovenfor for at tilføje IP -adresser til firewallreglen.