Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skal jeg ændre nogen domæneindstillinger, når jeg har overført min e -mail?

Når din e -mailkonto overføres til Microsoft 365, og hvis dit domæne er registreret hos GoDaddy, og du bruger vores navneservere, behøver du ikke gøre noget under din opgradering.

Hvis dit domæne ikke er registreret med og bruger GoDaddy -navneservere, skal du vælge, hvordan dine domæneopdateringer skal håndteres. Du er muligvis berettiget til indstillingen Fuldt automatiseret. I dette tilfælde foretager vi al overførslen og redigering af dine domænes DNS -navneservere og zonefiler under opgraderingen.

Hvis du ikke er berettiget til (eller ikke vil vælge indstillingen Fuldt automatiseret), skal du opdatere dine DNS -navneservere og zonefiler manuelt. Vær meget opmærksom på kommunikation fra SkyKick. Vi sender en unik kode, som skal tilføjes for at bevise ejerskab af domænenavnet og den hensigt at bruge Microsoft 365. Du skal tilføje CNAME, der er påkrævet for Autodiscover, Teams og andre tjenester. Du skal også ændre MX -fortegnelsen for at pege domænet til Microsoft 365 -mailserveren på dit opgraderingstidspunkt. Hvis du har brug for hjælp til at konfigurere din DNS, kan du ringe til vores opgraderingsspecialister på (480) 463-8838 .