Skal jeg vælge en Windows- eller Linux-hostingkonto?

Hvis du allerede har besluttet, at du har brug for en hostingkonto, bliver du måske forvirret, når du bliver spurgt "Linux eller Windows?" Der er heldigvis ikke stor forskel på dem, og begge kontotyper fungerer for de fleste kunder.

Men for at sikre, at du får den rigtige type konto, bør du vælge den type hostingkonto, som du ønsker, baseret på hvordan du bygger din website.

Udviklingsredskab Linux Windows
WordPress® eller andre web-apps -
Dreamweaver eller andre WYSIWYG-apps -
PHP, MySQL, CGI, Python eller Perl -
ASP, ASP.NET, MS SQL -
ASP, ASP.NET og PHP, MySQL -
Jeg har ingen ide, om hvad dette betyder -

Det er vigtigt at bemærke, at dette kun er vores anbefalinger. Windows-konti understøtter rent faktisk de fleste af disse udviklingsredskaber (flere oplysninger), men Linux-hosting passer bedst til de fleste af vores kunders behov.