Skal jeg vælge en Windows- eller Linux-hostingkonto?

Vi får dette spørgsmål hele tiden! Til begge slags hosting bruger du en webbrowser som Firefox, Chrome eller Safari til at administrere din konto og websites. Så du kan køre din Windows -hostingkonto fra en MacBook eller en Linux -hostingkonto fra en Windows -laptop. Du kan installere populære webapps som WordPress på Linux eller Windows Hosting. Det betyder ikke noget!

Så hvorfor skal jeg vælge Linux Hosting?

For de fleste er Linux -hosting et godt valg, fordi det understøtter næsten alt, hvad du har brug for eller ønsker på din hjemmeside fra WordPress -blogs til onlinebutikker og meget mere.

• Du behøver ikke kende Linux for at bruge Linux -hosting.
  • Du bruger cPanel til at administrere din Linux -hostingkonto og websites i en hvilken som helst webbrowser.

Så hvorfor skal jeg vælge Windows Hosting?

Windows Hosting understøtter også næsten alt, hvad de fleste mennesker har brug for eller ønsker på deres hjemmesider.

• Du skal bruge Windows Hosting, hvis du har brug for eller vil bruge MS-SQL-databaser, ASP.NET eller .NET Core på din hjemmeside. Alt dette kræver, at Windows kører på din server.
  • Du bruger Plesk til at administrere din Windows -hostingkonto og -websites i enhver webbrowser.

Bemærk: Kontakt din webudvikler for at sikre dig, men hvis du ikke har en udvikler, eller hvis du bare ikke er sikker på, hvad MS-SQL, ASP.NET og .NET Core er ... skal du bruge Linux Hosting.