Hjemmesideprogram Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift afsnitslayout

Du kan ændre det layout, der bruges til ethvert afsnit. Layouterne er skræddersyet til hver sektionstype, hvad enten det er et sidehoved, et billedgalleri eller et abonnementsafsnit.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Vælg Rediger hjemmeside.
  3. Vælg det afsnit, hvis layout du vil ændre, og vælg Layout øverst til højre.

Bemærk: Brug knapperne Accent til at ændre baggrundsfarven og knapperne Justering for at ændre sektionens tekst.

Vælg Layoutpil
  4. Vælg > i panelet Layout , rul gennem layoutene, og vælg det, du kan lide.

Bemærk: Gentag trin 3-4 for at ændre et andet afsnits layout.

5. Vælg Færdig, og dine ændringer gemmes automatisk.
  6. Når du er færdig, skal du vælge Forhåndsvisning for at se resultatet.
  7. Hvis du er tilfreds med resultaterne, skal du vælge Udgiv site eller Udgiv .