Skift afsnitslayout

Du kan ændre det layout, der bruges til de forskellige afsnit. Layoutene er skræddersyet til de enkelte afsnitstyper, hvad enten det er toptekst, et billedgalleri eller et abonnementsafsnit.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)
  2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside.
  3. Klik på det afsnit, hvis layout du vil ændre, og klik på Layout øverst til højre.

Bemærk: Hvis du ændrer sidehovedafsnittet, kan du også klikke på én af de tre farveknapper for at ændre sidehovedets baggrundsfarve. Denne indstilling findes ikke for andre afsnitstyper.

Klik på Layout
  4. Rul gennem panelets layout for at finde ét, du kan lide, og klik derefter på det.

Bemærk: Gentag trin 3-4 for at ændre et andet afsnits layout.

5. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  6. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).