Skift afsnitslayout

Du kan ændre det layout, der bruges til de forskellige afsnit. Layoutene er skræddersyet til de enkelte afsnitstyper, hvad enten det er toptekst, et billedgalleri eller et abonnementsafsnit.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Brug for hjælp til at åbne dit produkt?)
  2. Klik på Rediger.
    Klik på Rediger
  3. Klik på det afsnit, hvor du vil ændre layout. Klik påLayout øverst til højre, og rul så ned igennem panellayoutene for at finde et, du kan lide.
    Klik på Layout
  4. Klik på det layout, du vil bruge.

Gentag trin 3-4 for at vælge layout for et andet afsnit.

5. Eventuelle ændringer gemmes automatisk, så når du er færdig, kan du klikke på Forhåndsvisning for at se resultatet.
  6. Hvis du er tilfreds med resultatet, skal du klikke på Udgiv webside(mobiltelefon) eller Udgiv (tablet- eller stationær computer).