Skift billeddimensioner i WordPress

Hvis du har et billede, der ikke har den ønskede størrelse, på din side eller dit indlæg, og det skal justeres.

1. Klik på Sider eller Indlæg, alt efter hvilken du vil redigere.
  2. Klik på redigeringen under siden eller indlæggets titel.
  3. Klik på knappen Tilføj medie .
  4. Vælg det billede, du vil indsætte.
  5. Under Indstillinger for vedhæftede filer til højre skal du vælge den ønskede størrelse i rullemenuen Størrelse.
  6. Klik på knappen Indsæt i side .

Du har nu opdateret størrelsen på det billede, du arbejder med.

Flere oplysninger: