Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift din hjemmesidebaggrund i WordPress

Du kan bruge WordPress -editoren til at tilpasse din hjemmesidens baggrund.

1. Log ind på WordPress.
  2. Klik på Udseende fra dashboardet , som du finder i venstre side af skærmen.
  3. Klik på Tilpas .
  4. Klik på Baggrundsbillede afhængigt af dine indstillinger for tematilpasning.
  5. Hvis der allerede er et baggrundsbillede, skal du klikke på Skift billede . Hvis der ikke allerede er et baggrundsbillede, skal du klikke på Vælg billede .
  6. Klik på det billede, du vil have, i baggrunden for dit site.
  7. Klik på Vælg billede , som du finder i nederste højre hjørne.

Bemærk: Billedet vises nu som din hjemmesides baggrund. Du kan også tilpasse, hvordan baggrunden vises, såsom at konfigurere den til at gentage eller have en specifik placering.

8. Klik på Gem og udgiv i øverste venstre hjørne af siden.
  9. Klik på X øverst til venstre på siden for at vende tilbage til dashboardet .