Skift din kontos domæne

Ændring af det primære domæne for en hostingkonto tillader ændring af det domænenavn, der er tilknyttet til kontoens webrodmappe.

Det er et par ting, der skal overvejes:

• Hvis du allerede har tilføjet det domæne, som du ønsker at benytte som dit primære hosting-domæne, skal du fjerne det først. Du er måske nødt til at fjerne eventuelle underdomæner til dit primære domænenavn, før du kan ændre det (Web og klassisk / cPanel / Plesk / Administreret WordPress).
  • Hvis du bruger et SSL-certifikat sammen med din hostingkonto, kan du ikke ændre dit primære domænenavn uden at tilbagekalde dit SSL-certifikat. Læs
    for at få flere oplysninger.
  • Der kan opstå problemer med WordPress® installationer, når du ændrer det primære domæne. Hvis det sker læs vejledningen på hjemmesiden til WordPress.
  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Log ind på Gateway ved brug af dit GoDaddy-login.
  4. Under det domæne du vil ændre, skal du klikke på Indstillinger.
  5. Vælg eller indtast det domæne, som du ønsker at bruge og klik derefter på Skift domæne.