Skift din kontos domæne

Ændring af det primære domæne for en hostingkonto tillader ændring af det domænenavn, der er tilknyttet til kontoens webrodmappe.

Det er et par ting, der skal overvejes:

• Hvis du allerede har tilføjet det domæne, som du ønsker at benytte som dit primære hosting-domæne, skal du fjerne det først. Det kan også være nødvendigt at fjerne underdomæner til dit primære domæne, før du kan ændre det. Læs
    for at få flere oplysninger.
  • Hvis du bruger et SSL-certifikat sammen med din hostingkonto, kan du ikke ændre dit primære domænenavn uden at tilbagekalde dit SSL-certifikat. Læs
    for at få flere oplysninger.
  • Der kan opstå problemer med WordPress® installationer, når du ændrer det primære domæne. Hvis det sker læs vejledningen på hjemmesiden til WordPress.
  1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på Webhosting.
  3. Ved siden af den hosting-konto, du vil bruge, klikker du på Administrer.
  4. I menuen Mere skal du vælge Hostede domæner.
  5. Vælg det primære hostede domæne og klik derefter på Skift primær.
  6. Indtast det primære domæne for din konto og klik på OK.