Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift din WordPress -adgangskode i databasen

Du kan opdatere en WordPress -adgangskode via databasen. Dette er nyttigt, hvis du ikke kan modtage e -mailen med nulstilling af adgangskoden.

1. Log ind på phpMyAdmin ( cPanel / Plesk / Webhosting / Administreret WordPress ).

Bemærk: Hvis du bruger cPanel-hosting, skal du vælge databasen til dit WordPress-site i kolonnen til venstre, før du fortsætter til næste trin.

2. Klik på tabellen _users.
  3. Klik på Rediger ud for den bruger, du vil opdatere.
  4. I kolonnen Værdi skal du slette indholdet i feltet user_pass .
  5. Indtast din nye adgangskode i det samme felt.
  6. I funktionskolonnen skal du bruge rullemenuen og vælge MD5 .
  7. Klik på Start

Du kan nu logge ind med din nye adgangskode