SSL-certifikater Hjælp

Ændr domænenavnet (almindeligt anvendt navn) på mit SSL-certifikat

Du kan ændre dit SSL-certifikats almindelige navn, som er det primære domænenavn, som certifikatet sikrer og krypterer. Måden, du ændrer dit almindelige navn på, afhænger af, hvor dit certifikat er hostet på nuværende tidspunkt:

Hosting Sådan gør du
Primære domæne på en GoDaddy hostingkonto
  1. Fjern dit certifikat fra dens nuværende placering.
  2. Ændr domænenavnet på din hosting (cPanel | Plesk)
  3. Følg trinnene nedenfor.
Hjemmesider + Markedsføring-konto
  1. Følg vejledningen i Knyt mit Websites + Marketing-site til et domæne for at skifte til dit godaddysites.com-domæne.
  2. Følg vejledningen i Knyt mit Websites + Marketing-site til et domæne igen for at skifte til det domæne, som du vil bruge.
Alle andre placeringerFølg trinnene nedenfor.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater, og ved siden af det SSL-certifikat, som du vil ændre, vælger du Administrer.
  3. Vælg Skift den website, som dit certifikat beskytter.
  4. ‌Vælg en af følgende, baseret på hvor dit website er hostet:
  5. HostingSådan gør du
    Delt hosting eller HjemmesideprogramVælg Flyt dit certifikat til et af dine hostede domæner, og vælg derefter det domænenavn, som du vil anvende.
    AndetstedsVælg Skift til et andet domæne og angiv det almindelige navn, som du vil bruge til certifikatet.
  6. Vælg Tilføj ændring.
  7. Hvis du brugte en CSR (Certificate Signing Request) fra din server, da du fik dit oprindelige SSL-certifikat, og du flytter til en ny server, skal du tilføje en ændring mere for at gendanne certifikatet med en CSR fra den nye server. Vælg Gendan dit certifikat, indsæt den nye CSR og vælg Tilføj ændring.
  8. Vælg Send alle ændringer.

Bemærk: Med Deluxe og Udvidet validering SSL'er kan du kun ændre det almindelige navn; ikke organisationens oplysninger.