Skift dit sikre domæne

Du kan ændre dit SSL-certifikats "almindelige navn", som er det primære domænenavn, det sikrer/krypterer.

Yderligere detaljer

• Med Deluxe og Udvidet validering SSL'er kan du kun ændre det almindelige navn; du kan ikke ændre organisationens oplysninger.
  • Du skal gennemgå godkendelsesprocessen for domænet for dit nye fællesnavns domænenavn.
  • Anmodelse om et nyt fællesnavn påvirker ikke dit SSL's udløbsdato.
  • Dit gamle fællesnavn kan oprette sikre forbindelser i 72 timer efter du har fuldført ændringen til dit fællesnavn.
  • Hvis dit certifikat er knyttet til en af vores delte hosting-tjenester, vil ændring af dit certifikats fællesnavn ikke ændre den tilknyttede tjenestes domænenavn. Du skal ændre tjenestens domænenavn separat (flere oplysninger).

Sådan ændres fællesnavnet på dit Standard eller Deluxe SSL-certifikat

1. Log ind på din Kundechef.
  2. Klik på SSL-certifikater.
  3. Klik på Administrer ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  4. I kolonnen Handlinger klikker du på Vis status ved siden af det certifikat, som du vil bruge.
  5. Klik på Administrer.
  6. Klik på Skift den website, som dit certifikat beskytter.
  7. Vælg en af følgende baseret på, hvor din website er hostet:
    Hostet... Gør dette...
    Delt hosting eller Websiteopbygning Vælg Skift til et hostet domæne, og vælg derefter det domænenavn, som du ønsker at bruge.
    Andetsteds Fjern valget fra Skift til et hostet domæne.
    Indtast det ønskede Fællesnavn til certifikatet.
  8. Klik på Gem.
  9. Hvis du oplyste et CSR til serveren ved brug af SSL-certifikatet og flytter til en ny server, er du nødt til at genskabe certifikatet (flere oplysninger).
  10. Klik på Send alle gemte ændringer.

Du er nu nødt til at bekræfte anmodningen for det nye fællesnavn (flere oplysninger).