Hjemmesideprogram Hjælp

Skift domæne for website

Som standard bestemmes din websides webadresse ud fra det navn, du har givet den — med.godaddysites.com bagefter. Men hvis du ejer et andet GoDaddy-domæne, kan du bruge det i stedet.

1. Klik på knappen med tre bjælker øverst til venstre.
    Klik på knap med tre bjælker øverst til venstre
  2. Klik på Indstillinger i menuen i siden, som viser din websides nuværende domæne.
    Klik på knap med tre bjælker øverst til venstre
  3. Klik på Domæne.
  4. Der er en klar grøn prik ved siden af det domæne, din webside bruger i øjeblikket. Klik på det domæne, du vil bruge i stedet for, som så markeres med den grønne prik.
  5. Klik på pilen som peger mod venstre to gange, og det nyligt valgte domæne vises lige under dit websidenavn.
  6. Klik på Offentliggør site for at anvende det nye domæne på dit site. Klik på X for at lukke sidebjælken.