Knyt mit Websites + Marketing-site til et domæne

Et brugerdefineret domæne er endnu en måde, hvorpå du kan give din Websites + Marketing-hjemmeside et personligt præg. Et domæne er ikke det samme som den hjemmeside, du har opbygget – det er din hjemmesides digitale adresse. Vi kan hjælpe dig med at vælge et godt ét og forbinde det. Eller du kan forbinde ét, du har købt et andet sted.

Husk, at de udgifter, der er forbundet med hosting af din hjemmeside, holdes adskilt fra omkostningerne i forbindelse med dit domæne. Hvis du har en gratis prøveversion, skal du opgradere til et betalt abonnement. Sammenlig planer og priser.

Udvid for at seSkjul vores video om, hvordan du ændrer din hjemmesides adresse

Du har flere valgmuligheder, hvis du ønsker at ændre din hjemmesides domænenavn (også kaldet adresse eller URL):

Brug et GoDaddy-domæne, du ejer i forvejen (skal være på den samme GoDaddy-konto som din hjemmeside).
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Administrer ud for dit domænenavn.
  6. Hvis du bliver spurgt, skal du vælge Jeg ejer allerede et domæne .
  7. Vælg Vælg et domæne eller Skift mit domæne .
  8. Vælg det ønskede domæne på listen, eller indtast dit domæne og din udvidelse uden www foran. Indtast f.eks. Mycoolsite.com ikke www.mycoolsite.com.
  9. Vælg Fortsæt .
  10. Kontrollér, at domænet er korrekt, og at det er den valgte indstilling. Vælg derefter Gem & Udgiv eller Gem . Dine ændringer vil først være synlige for andre, før du offentliggør.
Forbind din Websites + Marketing-hjemmeside med et nyt GoDaddy-domæne
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  6. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  7. Vælg Indstillinger.
  8. Vælg Forbind domæne. (Har du været her før? Vælg Administrer.)
    Bemærk: Hvis du har en gratis plan, bliver du bedt om at vælge en, der opgraderer din hjemmeside med henblik på tilladelse til at bruge et brugerdefineret domæne.
  9. Vælg Få et nyt domæne, og vælg Fortsæt. Hvis du allerede har et domæne på din konto, kan du også markere det og vælge Gem og udgiv.
  10. Vi foreslår dig nogle domænenavne på baggrund af dit gratis domænenavn, men du kan også søge efter et nyt domænenavn.
  11. Følg prompterne for at tilføje beskyttelse (valgfrit), og afslut dit køb. Vælg Fortsæt for at vende tilbage til oprettelse af forbindelse mellem dit nye domæne og din hjemmeside.
  12. Kontrollér, at domænenavnet er korrekt angivet og markeret. Vælg derefter Gem og udgiv eller Gem. Dine ændringer kan ikke ses af andre, før du udgiver.
Brug et domæne fra en anden udbyder end GoDaddy, som du har købt.
  1. Gå til din GoDaddy produktside.
  2. Rul ned til Websites + Marketing, og vælg Administrer ved siden af dit website for at åbne dit site.
  3. Vælg Rediger website eller Rediger side for at åbne dit hjemmesideprogram.
  4. Vælg Indstillinger.
  5. Vælg Administrer ud for dit domænenavn.
  6. Hvis du bliver spurgt, skal du vælge Jeg ejer allerede et domæne .
  7. Vælg Vælg et domæne eller Skift mit domæne .
  8. Indtast dit domæne og endelsen uden www foran. For eksempel mycoolsite.com, ikke www.mycoolsite.com.
  9. Vælg Fortsæt .
  10. Du får vist information om din specifikke hjemmeside i et nyt vindue. Log ind hos din DNS-udbyder eller på din anden GoDaddy-konto, og rediger dine DNS-poster i overensstemmelse med de nye oplysninger. Konsulter din DNS-udbyder, hvis du har brug for hjælp.
    Bemærk: Hvis du har to GoDaddy-konti – én til din hjemmeside og én til dit domænenavn – skal du overføre domænenavnet til kontoen til din hjemmeside.
  11. Når du har redigeret dine DNS-poster, skal du vende tilbage hertil og vælge Jeg er færdig. Fortsæt opsætning.
  12. Kontrollér, at domænenavnet er korrekt angivet og markeret. Vælg derefter Gem og udgiv eller Gem. Dine ændringer kan ikke ses af andre, før du udgiver.

Det tager som regel kun et øjeblik at knytte en Websites + Marketing-hjemmeside til et domæne, men det kan tage op til 72 timer, især hvis du knytter din hjemmeside til et domæne, som ikke er en del af GoDaddy.