SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift domænenavn (almindeligt navn) på mit SSL-certifikat

Du kan ændre dit SSL-certifikats fællesnavn, som er det primære domænenavn, som certifikatet sikrer og krypterer. Hvordan du ændrer dit almindelige navn afhænger af, hvor dit certifikat i øjeblikket er hostet:

Hosting Sådan gør du
Primært domæne på en GoDaddy-hostingkonto
  1. Afinstaller dit certifikat fra dets aktuelle placering .
  2. Skift domænenavnet på din hosting ( cPanel | Plesk )
  3. Følg nedenstående trin.
Hjemmesider + Marketing konto
  1. Afinstaller dit certifikat fra dets aktuelle placering .
  2. Skift domænenavn på din Hjemmesider + Marketing konto.
  3. Følg nedenstående trin.
Alle andre steder Følg nedenstående trin.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL-certifikater , og vælg ved siden af det SSL-certifikat, du vil ændre Styre .
  3. Vælg Skift det websted, som dit certifikat beskytter .
  4. Vælg et af følgende baseret på hvor dit websted er hostet:
  5. Hosting Sådan gør du
    Delt hosting eller Site Builder Vælg Flyt dit certifikat til et af dine hostede domæner , og vælg derefter det domænenavn, du vil bruge.
    Andre steder Vælg Skift til et andet domæne og indtast det almindelige navn, du vil bruge til certifikatet.
  6. Vælg Tilføj ændring .
  7. Hvis du har leveret en Certificate Signing Request (CSR) fra din server, da du fik dit originale SSL-certifikat, og du flytter til en ny server, skal du tilføje en ekstra ændring til genindtast certifikatet med en CSR fra den nye server. Vælg Genindtast dit certifikat , indsæt den nye CSR, og vælg Tilføj ændring .
  8. Vælg Send alle ændringer.

Bemærk: Med Deluxe- og Extended Validation-SSL'er kan du kun ændre det fælles navn, ikke organisationens oplysninger.