SSL-certifikater Hjælp

Boop beep bop… regne… regne… starter sekvens 42…
Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift domænenavnet (almindeligt navn) på mit SSL -certifikat

Du kan ændre dit SSL -certifikats fællesnavn, som er det primære domænenavn, som certifikatet sikrer og krypterer. Hvordan du ændrer dit fællesnavn afhænger af, hvor dit certifikat i øjeblikket er hostet:

Hosting Sådan gør du
Primært domæne på en GoDaddy -hostingkonto
  1. Afinstaller dit certifikat fra dets nuværende placering .
  2. Skift domænenavnet på din hosting ( cPanel | Plesk )
  3. Følg trinnene nedenfor.
Hjemmesider + Markedsføring -konto
  1. Afinstaller dit certifikat fra dets nuværende placering .
  2. Skift domænenavnet på din Hjemmesider + Markedsføring -konto.
  3. Følg trinnene nedenfor.
Alle andre steder Følg trinnene nedenfor.
  1. Gå til GoDaddy produktside.
  2. Vælg SSL -certifikater , og vælg Administrer ved siden af det SSL -certifikat, som du vil ændre.
  3. Vælg Skift det site, som dit certifikat beskytter .
  4. Vælg en af følgende baseret på hvor dit website er hostet:
  5. Hosting Sådan gør du
    Delt hosting eller Site Builder Vælg Flyt dit certifikat til et af dine hostede domæner , og vælg derefter det domænenavn, som du vil bruge.
    Andetsteds Vælg Skift til et andet domæne, og indtast det fællesnavn, som du vil bruge til certifikatet.
  6. Vælg Tilføj ændring .
  7. Hvis du oplyste en CSR (Certificate Signing Request) fra din server, da du modtog dit originale SSL-certifikat, og du flytter til en ny server, skal du tilføje en ekstra ændring for at genskabe certifikatet med en CSR fra ny server. Vælg Gentag dit certifikat , indsæt den nye CSR, og vælg Tilføj ændring .
  8. Vælg Send alle ændringer.

Bemærk: Med SSL'er med Deluxe og Extended Validation kan du kun ændre det fælles navn, ikke organisationens oplysninger.