Jeg har glemt min Microsoft 365 -adgangskode

Hvis du er bruger og har mistet eller glemt din Microsoft 365 -adgangskode, skal du nulstille den. Du kan sende en nulstilling af adgangskode til din e -mailadresse til genoprettelse, din konto på en anden enhed eller til GoDaddy -kontoejeren.

Hvis du har adgang til GoDaddy -kontoen eller husker din adgangskode, skal du ændre din adgangskode i E & Office Dashboard i stedet.

1. Gå til din Microsoft 365 -logonside.
  2. Under Log på skal du vælge linket for at nulstille din adgangskode (der står "Har du brug for at nulstille din adgangskode?").
  3. Indtast din e -mailadresse, og vælg derefter Fortsæt .
    Siden med nulstilling af adgangskode.
  4. Vælg en metode til at nulstille din adgangskode. Vi kan e -maile et link til din e -mailadresse til genoprettelse (hvis du har en gemt på din konto), din konto på en anden enhed eller din GoDaddy -kontoejer.
    • Hvis du ikke har adgang til disse metoder, skal du vælge Jeg har ikke adgang til nogen af disse og derefter følge instruktionerne på skærmen.
  5. Vælg Send link . En e -mail med nulstilling af adgangskode sendes til den metode, du valgte.
    • Hvis du har sendt e -mailen til nulstilling til din GoDaddy -kontoadministrator eller kontoejer, skal du stoppe efter dette trin. De skal åbne e -mailen og nulstille din adgangskode for dig.
  6. Åbn e -mailen med nulstilling af adgangskode, og vælg derefter Nulstil din adgangskode .
    Skærmen til nulstilling af adgangskode med felter til indtastning af en ny adgangskode og en e -mail til genoprettelse.
  7. Hvis du endnu ikke har konfigureret en e -mailadresse til gendannelse, skal du indtaste en i Gendannelsesmail , hvis du skal nulstille din Microsoft 365 -adgangskode igen senere.
  8. Vælg Skift adgangskode .

Du kan nu logge på med din nye adgangskode.