Nå, det ser ud til at disse skøre robotter har travlt, igen! De har overtaget og oversat denne side til dit sprog. Robotterne har virkelig kun de bedste hensigter i deres metalhjerter. De vil bare hjælpe! Lad os vide, hvordan robotterne klarer det, med knapperne nederst på siden. Gå til engelsk version

Skift eller nulstil min Microsoft 365 -adgangskode

Hvis du har mistet eller glemt din Microsoft 365 -adgangskode, kan du ændre eller nulstille den. Send en e -mail til nulstilling af adgangskode til dig selv (med en anden e -mailadresse, der er knyttet til din konto) eller til kontoadministratoren.

Hvis du er kontoadministrator, skal du ændre din adgangskode direkte .

1. Gå til din Microsoft 365 -logonside.
  2. Under Log på skal du vælge adgangskode -linket.
    Har du brug for at finde din adgangskode?
  3. Indtast din e -mailadresse, og vælg Fortsæt .
  4. Vælg en konto, og vælg Send e -mail . En e -mail til nulstilling af adgangskode vil blive sendt om et par minutter.
  5. Bemærk: Hvis du ikke har adgang til en anden e -mailkonto, skal du vælge valgmuligheden kontoadministrator. En anmodning om nulstilling af adgangskode vil blive sendt til kontoadministratoren, som kan give dig en midlertidig adgangskode.

6. Åbn e -mailen, og vælg Nulstil din adgangskode .
    Under Oplysninger om nulstilling af adgangskode skal du trykke på knappen Nulstil din adgangskode
  7. Indtast en Ny adgangskode og Bekræft adgangskode , og vælg derefter Indsend . Du kan nu logge på din konto med din nye adgangskode!