Skift eller slet medlemmer af hjemmesiden

Brug Website Builders medlemsside til at opdatere medlemslister eller fjerne medlemmer, så de ikke længere kan logge på og se hjemmesidens medlemssider.

Note: This feature is currently only available to U.S. customers.

1. Log ind på din GoDaddy-konto, og åbn dit produkt. (Har du brug for hjælp til at logge ind?)

Bemærk: Hvis du allerede er logget på din hjemmeside, skal du klikke på Dashboard og gå til trin 3.
    klik på Dashboard

2. Klik på Rediger/Rediger hjemmeside. (Hvis du bruger Website Builders webshop, skal du klikke på Administrer butik.)
  3. Klik på Medlemmer i den øverste grønne linje.
    klik på Medlemmer i den grønne linje
  4. I vinduet Medlemmer skal du klikke på den liste, du vil ændre eller slette.
    klik på en hvilken som helst medlemsliste
  5. Når vinduet Rediger medlem åbner, kan du:
    • Opdatere listens oplysninger og klikke på Gem.
      når du har foretaget ændringer, skal du klikke på Gem
    • Klik på Fjern medlem, og klik derefter på Fjern i bekræftelsesvinduet.
      klik på Fjern medlem
  6. Vinduet Medlemmer vises igen med listerne, der afspejler dine ændringer.