Office 365 fra GoDaddy Hjælp

Skift en brugers adgangskode til e-mail

Advarsel: Denne artikel angår specifikt ændring af adgangskoder til e-mail for Office 365-brugere.

Som administrator af din Office 365-konto kan du ændre din egen adgangskode eller adgangskoderne for alle brugerne på din konto. Du sender dem en midlertidig adgangskode, så de kan nulstille deres egen adgangskode.

Bemærk: Hvis du ikke er administrator af kontoen, og du har glemt din adgangskode, kan du sende dig selv en e-mail til nulstilling af adgangskode.

1. Klik på Dashboard i din Office 365-konto.
  2. Klik på den ønskede e-mailadresse under Brugere.
  3. Klik på Adgangskode under Administrer.
  4. Gør et af følgende:
    • Indtast en ny adgangskode for brugeren i feltet Ny adgangskode. Indtast derefter den samme adgangskode i feltet Bekræft adgangskode.

Bemærk: Det kan tage op til 30 minutter, før ændringen af adgangskode træder i kraft.

• Klik på Generér midlertidig adgangskode, og angiv den e-mailadresse, der skal modtage den midlertidige adgangskode.

Bemærk: Brugeren skal benytte denne midlertidige adgangskode for at logge ind på sin Office 365 e-mailkonto, hvor vedkommende omgående bliver bedt om at ændre sin adgangskode.

5. Klik på Gem.